Logga in

Maternatura's hudvårdsprodukter är mycket näringsrika eftersom de är gjorda på vilda eller ekologiskt odlade växter, blommor och frukter. Ingredienserna vi använder skonar miljön och är certifierade utav AIAB och Vegan OK.

AIAB (Italian Association for Organic Agriculture) är ett konsortium som kontrollerar och certifierar företag som bedriver sin verksamhet med respekt för människor och natur, försvarar arbetarnas värdighet och konsumenternas rättigheter. AIAB certifiering är ackrediterad på internationell nivå och tack vare strikta dermatologiska tester garanterar de att ingredienserna är naturliga, rena och tolereras av huden; som även lämpar sig för känsliga, reaktiva och allergiska hudtyper. Maternatura´s mission är att använda endast dermatologiskt testade, naturliga, miljövänliga och ekologiska aktiva ingredienser och 100% rena eteriska oljor.

Våra produkter är helt fria från potentiellt skadliga ämnen och garanterar att hela den ekologiska produktionsprocessen, från odling till en säker hudvårdsprodukt, skyddar miljö, människa och djur och säkerställer hela ekosystemets välbefinnande och bidrar till en positiv landsbygdsutveckling.

Produkterna respekterar din hud och innehåller inte:


Maternaturas produkter är tillverkade i Italien, är inte testade på djur och de innehåller inga animaliska ingredienser.

Vad gör skillnaden? Våra vegetabiliska oljor är kallpressade. Naturen ger oss värdefulla nötter och frön som innehåller, de för vår kropp, så viktiga "essentiella fettsyrorna". Cellens membran i huden/kroppen består i huvudsak av dessa "essentiella fettsyror", vilka spelar en viktig roll i cellförnyelsen och som vår kropp inte kan producera. 

Detta är hemligheten bakom våra produkters unika effektivitet.