Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Hair & beard conditioning balm

Hair & beard conditioning balm


En 2 i 1-produkt för hår och skägg. Närande, motverkar tovigt hår/skägg, omstrukturerande och uppmjukande. För män som vill ha ett mjukt, lätt att kamma hår och skägg, med en trevlig doft. Ett stort plus är att den också kan användas som leave-in balsam.


Artikelnr: 6315
Volym 250ml
Produktbeskrivning Användning Huvudingredienser Inci

Produktbeskrivning

Ett närande och omstrukturerande av hår & skägg balsam. Perfekt för alla typer av hår och särskilt om du har borstigt och strävt skägg och vill ha ett mjukt skägg.
Speciellt balsam av vegetabiliskt ursprung, med en stor förmåga att trassla ut ostyrigt hår med en mjukgörande effekt. Det kommer att överraska positivt i kampen att få ordning på krusigt och lockigt hår som ofta trasslar sig.

Lagerblad olja, i synergi med mynta, enbär, eukalyptus och nässla, stärker hårfibrerna genom att närma den och göra dem mer kraftfulla. Ett balsam som också är bra för huden tack vare deras lugnande, sebumbalanserande och anti-mjäll egenskaper. Den lindrar irritationer, rodnad, klåda och torrhet. Denna balsam är ett ”intelligent” balsam för hår och skägg, genom att minska porositeten och torrheten.