Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Volumising spray with green tea for fine hair

Volumising spray with green tea for fine hair


Hårspray som ger volym till tunt & lockigt hår. Den innehåller viktiga mineraler, närande och fuktgivande ämnen som på naturligt sätt återger håret dess volym och stadga. Maternatura har noga studerat olika ingredienser för att skapa denna spray, som både tillför textur, fyllighet och volym, med en lätt men ändå flexibel stadga.

Oraffinerat havssalt har använts i århundraden som omstrukturerings- och konditioneringsmedel. Vi har lagt till socker, grönt te och koffein till havssaltet för att återfukta och stärka håret. Vi har också lagt till konditioneringsingredienser som även hjälper till att forma fint och/eller ostyrigt hår.

En stylingsprodukt ... men inte bara! Den är en behandlingsprodukt som stärker håret med början från roten och erbjuder ett långsiktigt resulat. Vilket tillför fyllighet och glans till håret, med en flexibel stadga med en frizz-fri effekt.


Artikelnr: 6150
Volym 100 ml
Användning Huvudingredienser Inci

Användning

Applicera i fuktigt hår:
Spraya lokalt i håret och låt torka naturligt för att lägga till volym till tunt och fint hår och för att förlänga stadgan.
Applicera i torrt hår:
Spraya vid basen av håret för att lägga till volym endast vid roten. För större volym spraya längs hårets längd och styla efter behov.