Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Vanilla flower liquid crystals for hairVanilla flower liquid crystals for hair nyhet

Vanilla flower liquid crystals for hair


Vanilla Flower Liquid Crystals är det naturliga och skyddande alternativet till silikon för hanterbart hår! Till skillnad från silikon är de från 100% vegetabiliskt ursprung och har en krämig konsistens som är underbart trevlig att använda.

Tack vare naturliga ingredienser som essentiella sojaminosyror och jojoba-, solros- och mimosa-vax återställer håret sin struktur och kropp och har en silkeslen känsla.

Vanilla Flower Liquid Crystals skapar en icke-fet kristallin film på håret, de ger styrka och kropp, förbättrar glans och minskar statisk elektricitet.
Speciellt är de hydrolyserade proteinerna av Baobab ett av de mest effektiva hårreparationskomplexen bland alla vegetabiliska proteiner.
Dessutom innehåller baobabproteiner tillräckligt med konditioneringsaminosyror för att erbjuda konditioneringsprestanda jämförbar med silikoner.

Valnötolja, hyaluronsyra, sötmandel och havrextrakt reducerar dehydrering och gör håret lättare att borsta och skydda.

Denna produkt lämnar håret mjukt, slätt och med struktur utan någon obehaglig fet känsla. Knutar försvinner, vågor och krullar definieras. Den senaste generationen av glimmer erbjuder satinliknande glans.


Artikelnr: 6143
Volym 50 ml
Användning Inci

Användning

Applicera på tvättat och fuktigt hår (klappat torrt).
Gnid en liten mängd Vanilla Flower Liquid Crystals i handflatan och applicera från rötter till ändar.
Om hår och hårbotten är fett, applicera Vanilla Flower Liquid Crystals endast till ändarna.
Skölj inte.
Applicera på torrt hår.
Kan också appliceras på torrt hår, fint eller rakt, för att tämma någon oskärlig sträng eller för att förbättra utseendet på splittrade ändar eller att stela håret ruffled av vinden eller för att lägga till en snygging av glans.