Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Rose fixing hair spray

Rose fixing hair spray


En no-gas hårspray, som skulpterar och fixar ditt hår tack vare en ingrediens (en polymer som är 100% vegetabiliskt ursprung och biologiskt nedbrytbar) som ger en oerhört bra stadga, även vid hög luftfuktighet.
Den är utmärkt för burrigt hår utan att väga ner håret. Hårstyling gjord med Rose-hårsprayen har ett mjukt och naturligt utseende i timmar.

Söt mandelolja, solrosolja, havreolja och vegetabilisk glycerin bidrar till hårets återfuktning, skydd och bevarar hårets färg. Denna spray är lämplig för alla hårtyper; Den formar och levererar en mjuk, naturlig och flexibel stadga. Den ger håret mer volym, glans och skapar ett väldefinierat utseende med en härlig rosendoft.


Artikelnr: 6151
Volym 100ml
Huvudingredienser Användning Inci

Huvudingredienser

Natriumpolyitakonat:
100% naturlig fixerings- och modelleringspolymer som härrörande helt från  vegetabiliska källor.

Damascena ros-extrakt (*): Den har en djup och kraftfull doft och innehåller också en komplex serie av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Rostextrakt har utmärkt mjukgörande egenskaper, återfuktar torrt hår och hud.

Linum usitatissimum (linfrö) frö extrakt (*): Olja extraherad från linfrö. Dess omstruktureringsegenskaper beror på den unika fettsyrasammansättning med en hög nivå av linolsyra (13,0 - 19,0%) som balansering av vattenförlusten och alfa-linolensyra (45,0 - 60,0%), som upprätthåller hårelasticitet och motstånd. Perfekt för att motverka bildandet av splittrade hårtoppar.

Prunus amygdalus dulcis (söt mandel) olja (*): Söt mandelolja är känd för sin skonsamma verkan och har använts i århundraden inom hårvård. Söt mandelolja är idealisk för  behandling av  skadat och sprött hår. Den är rik på fettsyror och vitaminer: A, B1, B2, B6, D och E. Vitamin A håller håret friskt, vitaminerna B1 och B6 gynnar dess tillväxt och E-vitamin är rik på antioxidanter och hjälper mikrocirkulationen i hårbotten och förbättrar hårhälsan; fettsyrorna penetrerar djupt in i hårfibrerna och förser håret med näring och fukt.

Avena sativa (Havre) kärnaxtrakt (*) rik på vitamin B1, B2 och D-vitamin, lugnar torr och kliande hud. Minskar rodnad och irritation, ger hydratisering till hud och hår, bildar en effektiv skyddande fysisk barriär kring hårstrået och huden.

Panicum miliaceum (Hirs) fröextrakt (*). Hirs-extrakt innehåller kisel, proteiner, järn och andra mineraler som stärker håret. Vitaminer E, B1 e B6, ofta använd för behandling av hud, hår och naglar.

Helianthus annuus (Solros) fröolja (*): Olja extraherad från solrosfrön. Rik på fettsyror, arginin, kalium, mineraler och vitaminer. Polyfenolerna från solrosextraktet neutraliserar de fria radikalerna som aktiveras av solljus- och UV-strålarna. Det återfuktar och regenererar hårbotten och håret.

Panthenol: Panthenol (provitamin B5) har regenererande och lugnande egenskaper. Det stärker och lägger till glans i håret och har en lugnande och fuktgivande verkan på huden. Stärkande för alla hårtyper.

Glycerin: Vegetabilisk glycerin är en kraftigt fuktgivare för hud & hår, motverkar torrhet.