Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Passiflora revitalising hair mask

Passiflora revitalising hair mask


Produktbeskrivning
Hår utsätts för många faktorer som är skadliga: styling, hårfärg, permanent, UV-strålar, kyla och värme. Men varför skulle du ge upp solen, platttång, hårtork för att forma håret på det sätt som du gillar?  Denna hårmask är framtagen för att reparera hårets fiber, återställa dess stadga och reparera hårets yttre fjällskikt. Det är en intensiv behandling med mycket effektiva och aktiva ingredienser som vitaliserar håret på djupet. Passiflora, passionsblomma, mango, söt mandelolja och extrakt av moringa, havre och hirs, aloe och malva tränger djupt in i hjärtat av håret, lämnar det starkare, mer glänsande, spänstigare och med ett friskare utseende.
Masken har verkligen en naturlig förmåga att skydda håret mot skadliga ämnen, miljöfaktorer, förhindra tidigt åldrande av håret, strukturella skador och kluvna toppar. En mask som verkligen infriar dina drömmar om att kunna ha ett perfekt, mjukt och silkelent hår med skinande vacker färgton.


Artikelnr: 6131
Volym 200 ml
Användning Huvudingredienser Inci

Användning

Applicera i håret efter schamponering, massera längs med håret, extra mycket på hårtopparna; låt verka i 5-15 minuter. Skölj med rikligt med vatten.