Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Orange flower curl defining creamOrange flower curl defining cream nyhet

Orange flower curl defining cream


Förbättra och definiera dina lockar med Orange flower curl defining cream som har en fantastisk doft av apelsinblomma. Krämen ökar vitaliteten och elasticiteten på lockigt och vågigt hår. Den ger mer stadga, volym och ett uttrycksfullt utseende.

Hemligheten ligger i en speciell polymer av vegetabiliskt ursprung som fixar och formar hår. Den används i synergi med mimosa och solrosvaxer och vegetabiliska proteiner. På grund av denna ultralätta kombination ges varje hårkrull den styrka och struktur som krävs för att återgå till sin ursprungliga form, med en dynamisk fjädrande effekt.

Innehåller även aloextrakt, hyaluronsyra, sheasmör och neutral henna som ger håret djup näring och fukt. På detta sätt definieras även frissigt hår och dina krullar blir glänsande, dynamiska och kraftiga.


Artikelnr: 6142
Volym 100ml
Användning Inci

Användning
Efter schamponering, lägg önskad mängd i handen och applicera på fuktigt hår. Stryk håret i handflatan i riktning mot rötterna. Torka med en hårtork med diffusor för att bibehålla definitionen av krullarna. När håret torkar, dra fingrarna genom  lockarna för att förbättra formen. 
Eller för ett ännu mer definierat resultat - svep hårsträngar runt fingrarna och fixa dem med sektionsklämmor. När du är torr, använd fingrarna för att ge dem önskad slutstil.

Kan även användas
 med Styling Fluid med Honey for curly hair(Läs mer här), en snabb revitaliserande produkt för att hålla dina lockar i god form under de följande dagarna.