Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Magnolia Volumising shampoo for fine hair

Magnolia Volumising shampoo for fine hair


Fint hår har inte lika bra motståndskraft mot kemiska och mekaniska medel som hårtork, borste, UV-strålar, permanent eller färgning, och kräver därför en specifik behandling:
Ett första steg i denna behandling är att dagligen använda Magnolia volymiserande schampo, som försiktigt rengör håret tack vare milda tensider av vegetabiliskt ursprung.


Artikelnr: 6105
Volym 250ml
Huvudingredienser Användning Inci

Huvudingredienser
Ammonium Laurylsulfat
Tensid med många år på eko-marknaden. Det är ett ytaktivt ämne som är särskilt lämpligt för hårtvätt.

Betain är en aminosyra som är allmänt tillgänglig i naturen, som utvinns ur sockerbetor. Det är en utmärkt ingrediens med mjukgörande  och fuktighetsgivande egenskaper. Det används i ett stort antal kosmetiska produkter så som kropp, hår, ansikte, solvård och deodoranter.

Cocamidopropylbetain
Tensid av vegetabiliskt ursprung härrörande från sockerbetor. Milt rengör hud & hår och lämnar det mjukt och elastisk.

Cetearylglukosid är ett emulgeringsmedel av naturligt ursprung med en flytande kristallstruktur, som är värdefull för överhuden och som ger emulsionerna en mjuk konsistens. Det bildar en tunn film som håller håret rakt och återfuktat.

Magnolia blomextrakt, anti-inflammatoriskt och lugnande.

Lavandula angustifolia (Lavendel) extrakt (*)
 Dämpar rodnader och lugnar huden tack vare dess höga esternivå. Innehåller ursolic syra, en kraftfull antioxidant och antibakteriell komponent.

Eucalyptus globulus bladextrakt (*)  Eucalyptus är användbar för fet hy. Det har antiseptiska egenskaper och är uppfriskande tack vare dess balsamiska doft. Det ger ökad spänst till hudens vävnader: stimulerar blodcirkulationen och återställer hudens elasticitet, vilket ger en trevlig, frisk känsla. 

Prunus armeniaca fruktextrakt Aprikos extrakt 
(*) rik på vitaminerna E och F och karotenoider som reparerar hår och hudcellerna. Mjukgörande, närande och med antioxidant egenskaper.

Laminaria japonica extrakt och Spirulina-extrakt. En kombination av brunalg och spirulina, rika på vitaminer A, C, E en grupp B (antioxidanter), mineraler som järn, fosfor, koppar, magnesium, mangan och jod, proteiner och essentiella fettsyror som förbättrar hårskalpens cirkulation, dränering av toxiner, vävnadsoxidering och upptaget av alla aktiva principer.

Hydrolyserat quinoa Quinoa-fröextrakt rikt på protein som bildar en skyddande film. Dess unika struktur passar perfekt på hårytan, bildar en organisk sammanhängande och kontinuerlig film som håller håret mjukt och ger det glans.

Behenamidopropyl dimethylamine Naturligt balsam utvunnit ifrån Moringa Oleifera fröolja (växt av indiskt ursprung). En innovativ substans av vegetabiliskt ursprung lätt biologiskt nedbrytbart, vilket respekterar människa och miljö. Det är en del av Eco-ytaktivt ämne för fuktgivande kosmetika, fri från silikon, glykol och petroleum härledda ämnen. Perfekt för alla typer av hår. Rekommenderas även för dess uppfriskande effekt på huden. Det ökar kamningen av håret vilket gör det mjukt och ger volym med antistatisk effekt.