Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Immortelle Volumising hair conditioner for fine hair

Immortelle Volumising hair conditioner for fine hair


Fint hår har inte lika bra motståndskraft mot kemiska och mekaniska medel som hårtork, borste, UV-strålar, permanent eller färgning, och kräver därför en specifik behandling. Volymiserande hårbalsam är en omstruktureringsbehandling som låser det yttre täckcellerna, som håller de värdefulla omstruktureringsämnena inuti hårstrået, vilket gör håret elastiskt och mer volym.
Immortellextrakt, brunalg, spirulina, lavendel, eukalyptus och aprikosextrakt förbättrar hela håret från roten. Dessutom skyddar immortelle mot UV-strålar, med naturliga konditioneringsegenskaper och proteiner förbättras hårkvaliteten. Det ger flexibilitet till alla typer av fint hår, mer volym och elasticitet.


Artikelnr: 6125
Volym 250ml
Huvudingredienser Användning Inci

Huvudingredienser

Distearoyletylhydroxietylmoniummetosulfat (och) Cetearylalkohol. Katjoniska emulgeringsmedel som är antistatiska medel och fungerar som mjukgörande hårbalsam. 100% nedbrytbara.

Helichrysum italicum blomextrakt. Det erhålls från (eterneller), en grenad örtväxt som tillhör Asteraceae-familjen. Extraktet är rikt på flavonoider, fytosteroler, tanniner, sesquiterpenlakoner och eterisk olja. Är adstringerande, uppfriskande, rodnadsdämpande  och lugnande. Antioxidant och skyddar mot UV-strålar,  även verksamt mot mjäll och  stärker tunt hår.

Lavandula angustifolia (Lavendel) extrakt (*) 
Dämpar rodnader och lugnar huden tack vare dess höga esternivå. Innehåller ursolic syra, en kraftfull antioxidant och antibakteriell komponent.

Eucalyptus globulus bladextrakt (*)  Eucalyptus är användbar för fet hy. Det har antiseptiska egenskaper och är uppfriskande tack vare dess balsamiska doft. Det ger ökad spänst till hudens vävnader: stimulerar blodcirkulationen och återställer hudens elasticitet, vilket ger en trevlig, frisk känsla. 

Prunus armeniaca fruktextrakt Aprikos extrakt rik på vitaminerna E och F och karotenoider som reparerar hår och hudcellerna. Mjukgörande, närande och med antioxidant egenskaper.

Laminaria japonica extrakt och Spirulina-extrakt. En kombination av brunalg och spirulina, rika på vitaminer A, C, E en grupp B (antioxidanter), mineraler som järn, fosfor, koppar, magnesium, mangan och jod, proteiner och essentiella fettsyror som förbättrar hårskalpens cirkulation, dränering av toxiner, vävnadsoxidering och upptaget av alla aktiva principer.

Hydrolyserat quinoa Quinoa-fröextrakt rik på protein som bildar en skyddande film. Dess unika struktur passar perfekt på hårytan, bildar en organisk sammanhängande och kontinuerlig film som håller håret mjukt och ger det glans.

Behenamidopropyl dimethylamine Naturligt balsam utvunnit ifrån Moringa Oleifera fröolja (växt av indiskt ursprung). En innovativ substans av vegetabiliskt ursprung lätt biologiskt nedbrytbart, vilket respekterar människa och miljö.
Det är en del av Eco-ytaktivt ämne för fuktgivande kosmetika, fri från silikon, glykol och petroleum härledda ämnen. Perfekt för alla typer av hår. Rekommenderas även för dess uppfriskande effekt på huden. Det ökar kamningen av håret vilket gör det mjukt och volumint med antistatisk effekt.