Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Hair defining gel with aloe and frangipaniHair defining gel with aloe and frangipani nyhet

Hair defining gel with aloe and frangipani


Hårstylingsgel med tropisk doft, innehållande Aloe-vera och Frangipani. En icke klibbig och homogen gel med en behaglig konsistens, lämplig för alla hårtyper.
Receptet består av över 90% Aloe-vera, med tillägg av naturliga antioxidanter och fuktgivande egenskaper hos Frangipani-blommor. Aloe-vera innehåller mängder med aktiva komponenter, 32 vitaminer och mineraler och många enzymer, som fungerar som ett elexir för alla typer av hår.

Innehåller rödmalva och läkemalva som är fuktgivande, mjukgörande och har en lungande effekt på hår & hårbotten.
Aloe vera rik på vitaminer och mineraler minskar problem som seborré, klåda, irritation och uttorkning och främjar tillväxten av friskare hår.


Artikelnr: 6141
Volym 150ml
Huvudingredienser Användning Inci

Huvudingredienser

Aloe barbadensis bladjuice (*)

Viskös juice som utvinns ut den inre delen av de köttiga bladen från Aloe barbadensis (Aloe vera), genom kallpressning. Juice från Aloe innehåller polysackarider, fytosteroler, vitaminer, enzymer, spårämnen och aminosyror. Aloesaft är en utmärkt fuktgivare för huden med en lugnande verkan. Den är rik på mucopolysackarider och bildar en skyddande och fuktgivande film på huden och håret.

Plumeria alba flower extract (Frangipani blommaxtrakt) Dess exotiska blommiga doft är upplyftande på humöret, som både är balanserande, stimulerande och sensuell. Den är rik på lignin (komplex organisk substans) som hjälper till att hålla huden elastisk och spänstig. Fragipani ger ett starkt antioxidantskydd, hjälper huden att absorbera andra viktiga ingredienser och återfuktar huden.

Aloe barbadensis blad extrakt (*)

Extrakt som minskar klåda är astringerande, fuktgivande, mjukgörande med  lugnande egenskaper. Det används ofta i anti-aging formuleringar och solskyddsprodukter.

Malva sylvestris (Rödmalva) blomma/blad extrakt (*)

Den har en lugnande och mjukgörande effekt på alla hår- och hudtyper.

Läkemalva rot extrakt (*)

Med fuktighetsgivande, lugnande, utjämnande och mjukgörande egenskaper; särskilt mjukgörande av håret.