Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Fluid modelling for curly hair with honey

Fluid modelling for curly hair with honey


Produktbeskrivning
En flytande gel, med innovativa ingredienser från vete och sockerbetan, som täcker håret med en elastisk film för frizz-fri lockar, utan att tynga ner dem. En kombination av glycerin, naturligt derivat av glukos, extrakt av aloe, kamomill, läkemalva, nässlor och honung, skyddar håret mot skador orsakade av naturliga eller kemiska ämne, förlust av fukt på grund av ofta användande av hårtork. Gelen låser fukt i håret, lämnar det starkt och lätt att styla; ger tillbaka håret dess naturliga stadga och volym hos trött, svagt vågigt och lockigt hår. Styling Fluid with honey; för lockigt hår, är en tröst för naturälskare som vitaliserar håret, lämnar det naturligt stärkt med en flexibel och naturlig stadga. Det tämjer burrigt hår och förvandla det till mjukt och välformat vågigt hår. Det är den perfekta styling-produkten att använda på morgonen för att ha ett välvårdat hår under hela dagen.

 


Artikelnr: 6140
Volym 100 ml
Användning Huvudingredienser Inci

Användning:
Tvätta håret och applicera gelen i fuktigt hår efter behov. För naturliga lockar, torka med en hårtork. Under torkningen, kör fingrarna genom håret för att förbättra formen eller linda hårstråna runt fingrarna för en mer definierad look.
Du kan också applicera en liten mängd i torrt eller måttligt fuktigt hår, för att fräsha upp håret och lockarna på morgonen, eller under dagen för att tämja burrigt och spretigt hår.